Fotoworkshop Damhertenbronst in de Amsterdamse Waterleidingduinen
Geplande data:
Zaterdag 13 oktober 2018, minicursus in samenwerking met Bibliotheek Katwijk incl theorie op 8/10/18
Zaterdag 20 oktober 2018

Periode: oktober t/m begin november.
Naast de geplande datum kunnen wij ook voor u, uw familie, vereniging of bedrijf de excursie op maat aanbieden.
Geïnteresseerd in deze workshop maar komt de datum je niet uit? Stuur ons een bericht en zodra we een groep hebben plannen we een datum waarop iedereen kan.


Van oktober tot begin november is het krachtige geburl van de Damhertbokken in de bossen van de Amsterdamse Waterleidingduinen overal te horen. In de diverse arena’s verdedigen de bokken hun posities om de heerschappij over de hinden te bevechten die langs de rand toekijken.

Rauwe natuur, geen emoties. Imponeren, bluffen en als dat niet helpt een onstuimig gevecht met soms zelfs een dodelijke afloop.

Samen met Joost Bouwmeester kunt u getuigen zijn van dit oergeweld. Hij brengt u naar de plek waar het gedrag van de herten het best te fotograferen is. In het veld geeft hij adviezen over belichting, compositie en vastleggen van gedrag.

We verzamelen vanaf 7:30 op de parkeerplaats van de AWD nabij Het Pannenland in Vogelenzang waar we koffie/thee en koek klaar hebben staan. Een kwartier later om 7:45 lopen we het gebied in richting de arena van de Damherten.

Neem goede waterbestendige wandelschoenen kleding mee. Draag ook langere sokken die je over je broek heen kan doen ter bescherming tegen teken.

Tijd: 07:30 verzamelen, 07:45vertrek vanaf de parkeerplaats om c. 13:00 terug (flexibele eindtijd, kan iets uitlopen)
Locatie: Amsterdamse Waterleiding Duinen
Navigatie: Vogelezangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang
Gids: Joost Bouwmeester
Transport: Wandelen
Min aantal deelnemers: 5
Prijs : 59 euro p/p (kinderen <16 jr gratis maar onder begeleiding)

Boek hier uw excursie
Indien voor u deze datum niet mogelijk is dan kunnen wij voor u, uw familie, vrienden of collega's een op maat gemaakte excursie aanbieden.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.