Fotoworkshop Winter in de Amsterdamse Waterleidingduinen
Datum: ntb
Periode: november t/m begin maart, naast de geplande datum kunnen wij ook voor u, uw familie, vereniging of bedrijf de excursie op maat aanbieden.

De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn bij uitstek een gebied om vossen en damherten te ontmoeten. Het is vrijwel het enige duinterrein waar het is toegestaan om heerlijk buiten de paden te struinen, opzoek naar damherten en vossen.

De workshopleider brengt de deelnemers naar de juiste plekjes waar de kans het grootst is om de dieren voor de lens te krijgen. Tijdens de workshop geeft de workshopleider tips en trics omtrent de omgang met de dieren en de camera behandeling en techniek.

De workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde fotografen die tijdens de ontmoeting met de dieren de adviezen van de workshop leider direct kunnen opvolgen. Natuurlijk kunt u bij hem ook terecht met al uw vragen omtrent camerabehandeling.

Tijdens onze speurtocht besteden we behalve aan de ontstaansgeschiedenis van de duinen ook aandacht aan alle interessante vogels (Wilde Zwaan, Grote Zaagbek, Brilduiker en andere overwinterende eenden), planten en dieren (Vos, Damhert, Ree en Konijn). Want juist aan de diversiteit van soorten heeft de Amsterdamse Waterleiding duinen z’n bekendheid te danken.

Ontstaansgeschiedenis,duinvorming en cultuurhistorie van de duinen worden uitgebreid toegelicht door onze zeer kundige gids Joost Bouwmeester.

Tijd: 08:00 verzamelen, 08:15 vertrek vanaf de parkeerplaats om c. 17:30 terug (flexibele eindtijd, kan iets uitlopen)
Locatie: Amsterdamse Waterleiding Duinen
Navigatie: Vogelezangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang
Gids: Joost Bouwmeester
Transport: Wandelen
Min aantal deelnemers: 5
Prijs : 125 euro p/p (kinderen <16 jr gratis maar onder begeleiding)

Boek hier uw excursie
Indien voor u deze datum niet mogelijk is dan kunnen wij voor u, uw familie, vrienden of collega's een op maat gemaakte excursie aanbieden.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.